Bakgrund


Jag är utbildad och legitimerad instrument/ensemblepedagog. Jag har förkovrat mig på Musikhögskolan i Malmö och hunnit läsa in två examina, gitarr/elgitarr/nyckelharpa samt Arrangering och komposition.


Jag har tidigare arbetat med både ungdomsmusikkurser och haft privatelever på gitarr och nyckelharpa. Jag arbetar nu som musiklärare sedan snart 6 år på Kungsgymnasiets estet-musikprogram i Jönköping (www.kungsgymnasiet.se). Skolan är en del av JKS, Jönköpings kristna skolor.

På denna skola undervisar jag i kurserna Ensemble med körsång, Elgitarr, Akustisk gitarr, Klassisk gitarr, Elbas, Bruksspel och ackompanjemang, Arrangering och komposition och Musikproduktion.


Det är en gåva att få undervisa


Jag tycker mycket om att arbeta med ungdomar. De är så fulla av liv, värme, glädje, sorg, oro, tankar, funderingar och åsikter. Det är en ynnest att få dela deras vardag under tre år och förhoppningsvis plantera några frön av hopp om det aldrig är försent att följa sitt hjärta eller sina drömmar. Att få vara med och se ungdomarna utvecklas främst personligt, men också musikaliskt, gör att jag de flesta dagar går till jobbet med en förväntan på att något gott ska ske. Men det är nog så att jag lär mig mer än eleverna. Många gånger gör deras, för mig, annorlunda sätt att se på saker och ting att jag måste vidga min horisont. Mina instrumental-elever håller mig ajour med musik jag inte skulle ha kommit i kontakt med annars. Det händer även att de vill spela låtar jag inte lärt mig, vilket gör att jag får tillfälle att utvidga min egen kunskapsbank.


COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED